Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия: 7/8Вие направихте едно бързо разследване за имотното

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия: 7/8Вие направихте едно бързо разследване за имотното
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: Мъжът на Севделина е на държавна и партийна заплата, ДСК е дала кредити и на Борисов, и на Цветанов

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия: 7/8

Вие направихте едно бързо следствие за имотното положение на пиара на българския министър-председател, тъй като това е извънредно влиятелна служба за епохи напред. Защото, тази къща, която е зад тила ти, която коства 1 милион, притежателите са получили заем от половин милион евро за 30 години, както писахте. Излиза, че Севда ще работи 30 години пиар на премиера, с цел да може да си върне заема.

Така в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8 Тодор Йоданов стартира диалога си с основния редактор на уеб страницата Биволъ Атанас Чобанов за къщата на Севделина Арнаудова.

Ето какво разяснява Атанас Чобанов:

„ Така излиза съгласно банка ДСК, която е дала заеми и на други, свързани с ГЕРБ лица. През 2009 година, в случай че се не неистина, Бойко Борисов и Цветан Цветанов си заложиха парцелите, с цел да вземат пари за акцията на ГЕРБ, и отново в ДСК, и отново в същия клон. Явно това е клон или банка на ГЕРБ или на близки до тях.

Абсурд е на естествен жител да му провиснал подобен заем, ще му желаят като поръчителство най-малко още един парцел, а в тази ситуация е поискано само парцела, който се ипотекира.

Другото е, че естествен жител няма по какъв начин да се уреди без обучение и без подготовка на заплата в държавно дружество, която е 80 000 годишно. Говоря за мъжа на Севделина, който има заплата от „ Булгартрансгаз ”, и настрана заплата от ГЕРБ, и второ, самата Севделина, която има заплата от Министерски съвет, тъй като е началник на пресслужбата на Министерски съвет. Става въпрос за две държавни и една партийна заплата.

Преди време на пленум на Българска социалистическа партия беше обсъждан един доближен на Сергей Станишев, спортно облечен, с плитки дънки, появи се с червени прашки, който беше на заплата 12 000 лв. в осведомително обслужване. Тоест калинките с червени прашки в Българска социалистическа партия, се трансформираха в калинки в не знам си какви прашки, само че също в такива влакнодайни и маслодайни държавни служби. Нищо не се е трансформирало.

Бойко Борисов имаше условие, че в случай че двама души от една фамилия работят по едно и също време в държавна администрация, единият не може да е там. Имаше изявление на Севда, че нейният брачен партньор си е подал оставката. Явно още я подава и не му е написана. Все отново има да изплаща червен покрив, доста надиплен, разчупена архитектура за 30 години напред, би трябвало да му влезем в ситуацията.

Нюхът към парцелите е да купиш доста на ниска цена и да продадеш доста скъпо. При майката на Севделина, тя съумява да купи на една трета от цената, на която е продала. Значи, или някакъв вманиачен шанс или имаме някакви приходи, които не са за проявление, а към този момент дали си свързани с вървене при Васил Божков, това е работа на прокуратурата да го потвърди. Подозирам, че след инспекцията пиарката на Министерски съвет ще се окаже чиста и бяла като Света Анна.

Изпратихме питане до ДСК още преди да публикуваме, откакто публикувахме отново, само че безмълвие... ”



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР